Gestionare
Pastoral

Forum

Adauga Comentariu

Nume:
e-mail
(nu va fi afisat):
Comentariu:
Cod CAPTCHA Introduceti cel mai mic numar dintre (88, 78)

Comentarii


  Admin Data postarii 22-07-2014
Comentariu Bine ati venit pe forumul nostru. Asteptam de la dvs. pareri, observatii si idei referitoare la aplicatia noastra aflata in plin proces de dezvoltare, astfel ca rezultatul final sa fie util tuturor apicultorilor.

  SIMMA FRANCISC Data postarii 19-11-2014
Comentariu

FELICITARI pentru initiativa! Sunt convins ca acest website va fi foarte util pentru apicultori.Va doresc succes si spor la treaba!


  Adrian Galofteanu Data postarii 03-05-2015
Comentariu

Buna ziua,

Salut initiativa!

Referitor la rapita 2015. Sunt cu stupina la rapita pe raza comunei Rosiori din jud Bacau si am semne de mortalitate din cauza intoxicarii cu pesticide. Vad ca Bacaul nu este in lista judetelor cu saminta de rapita tratata. 


  Admin Data postarii 03-05-2015
Comentariu

Pentru domnul Galofteanu.V-am trimis un mesaj pe email. Multumim.


  Jon Giovanni Data postarii 07-05-2015
Comentariu

spor la consumul de miere in romania si la impozitul pe stupi,tara guvernelor mafiote si ignolrante,nu inteleg de ce apicultorii fac polenizari agentilor economici , acestia platindu le in neocotinoide,spor la treaba in continuare ,romani cu insuficienta gandire .


  Jon Giovanni Data postarii 07-05-2015
Comentariu

personal,am trecut la strategia de vetre permanente fara a mai face pastora.Prima cauza,albine bolnave care se misca in voie in pastoral,acum a aparut a doua cauza = neocotinoidele ,noi platim taxe si impozite , guvernul ne OTRAVESTE ! Sa ne fie rusine de atitudinea pe care o avem fata de aceste ejectii ale guvernelor din Romania.


  duta alin Data postarii 21-07-2015
Comentariu

anul acesta am fost cu albinele la floarea soarelui in zona corabia , si a treia zi am avut mare mortalitate la albina 


  Dobrescu Data postarii 21-07-2015
Comentariu

Pentru dl Duta

Va rugam sa ne lasati un numar de telefon pe email la office.romapis@mail.com.

Multumim


  PIRJOL IULIAN Data postarii 21-01-2017
Comentariu

se mai lucreaza la aceasta pagina,mai este de actualitate?


  Constantin Dobrescu Data postarii 25-01-2017
Comentariu

Pentru dl Pirjol. Deocamdata se actualizeaza pagina http://www.polenizare.ro/index.php?id=neonice&tip_pagina=pastoral unde se postam detalii despre surafetele insamantate cu samanta tratata cu neonicotinoide. Speram sa avem in timp util detaliile pentru rapita din 2017 de la MADR ca sa vi le putem da și in aceasta primavara. Si mai speram sa nu mai fie nevoie sa va dam detaliile similare pentru floarea-soarelui si porumb in 2017 (adica MADR sa nu mai emita o noua derogare). Pentru celelalte linkuri de la sectiunea Gestionare pastoral proiectul s-a oprit deocamdata deoarece odata cu modificarea legii apiculturii din toamna anului 2015 a incetat si obligatia primariilor si a ROMSILVA de a-si actualiza datele comunicate in mod public. Sistemul de alerta rapida este functional dar momentan nefolosit la fel ca si Bursa polenizarii din lipsa interes pentru colaborare a primariilor si a fermelor agricole. Speram ca vor veni si conjuncturi mai bune pentru apiculori cand aceste instrumente isi vor gasi utilitatea spre binele tuturor potentialilor beneficiari.