Bursa
Polenizării

Gestionare
Pastoral

 

Informatiile continute in acest site reprezinta informatii generale. Aceste informatii sunt oferite de Eurohonig BeeVital SRL. Depunem eforturi pentru a mentine informatiile actualizate si corecte dar nu oferim garantii de orice fel, explicite sau implicite, cu privire la exhaustivitatea, acuratetea, fiabilitatea, sau disponibilitatea in ceea ce priveste informatiile, produsele, serviciile sau graficele continute de acesta, in orice scop. Orice fundamentare sau decizie efectuata pe baza acestor informatii este, prin urmare, pe propriul risc.

In nici un caz nu vom fi raspunzatori pentru orice pierdere sau dauna, inclusiv, fara limitare, pierderile indirecte sau subsecvente sau orice fel de pierderi sau daune care rezulta din pierderea de date sau profiturile care rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui website .

Prin intermediul acestui website sunteti in masura sa navigati pe alte site-uri care nu sunt sub controlul Eurohonig BeeVital SRL. Nu avem nici un control asupra naturii, continutului si disponibilitatii acestor site-uri. Includerea oricarui link nu implica neaparat o recomandare sau aprobare a punctelor de vedere exprimate in cadrul lor.

Se fac toate eforturile pentru a mentine site-ul in stare optima de functionare. Cu toate acestea, Eurohonig BeeVital SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru si nu va fi raspunzator de nefunctionarea temporara a site-ului datorita unor probleme tehnice mai presus de controlul nostru.

Drepturile de autor © pentru intregul continut al acestui website apartine Eurohonig BeeVital SRL.

Utilizatorii site-ului www.polenizare.ro pot utiliza gratuit informatiile continute de acesta sub rezerva urmatoarelor conditii:

Atunci cand astfel de informatii sunt distribuite sau reproduse, acestea trebuie sa mentioneze cu acuratete si sursa: www.polenizare.ro.

In cazul in care informatiile sunt incluse in documente care sunt vandute (indiferent de mediu), persoana fizica sau juridica care publica aceste informatii trebuie sa informeze cumparatorii, atat inainte de a plati vreun abonament sau comision cat si de fiecare data cand acceseaza informatiile luate de pe site-ul www.polenizare.ro, ca informatiile pot fi obtinute gratuit prin intermediul site-ului www.polenizare.ro.

In cazul in care informatia este transformata de catre utilizator, acest lucru trebuie precizat in mod explicit.

Ca o exceptie de la cele de mai sus, orice reproducere, publicare sau imprimare, in tot sau in parte, a documentelor care poarta numele autorului/autorilor, sub forma unei publicatii, indiferent daca aceasta este tiparita sau electronica, este permisa numai cu autorizarea prealabila explicita in scris din partea Eurohonig BeeVital SRL.